K významným úspechom popradského bowlingového klubu pribudla ďalšia medaila! Juniorský reprezentant BK Citybowling Poprad Patrik Krul si odniesol striebornú medailu z Majstrovstiev Slovenskej republiky, juniorov.

Bowlingový klub Citybowling Poprad sa môže popýšiť množstvami úspechov. Po získaní titulu dvojíc, seniorov, významnom úspech v súťaži päťčlenných družstiev, v Národnom finále Qubica AMF Cup 2012 a Slovenskej Extralige trojčlenných družstiev 2011/2012 sa klub môže pochváliť opäť medailou z Majstrovstiev Slovenskej republiky, juniorov.
Sobota 19. 5. 2012 patrila v centre BNC v Bratislave juniorom. Zišlo sa ich 21, aby medzi sebou zviedli boje o tohtoročné tituly Majstrov republiky. Kvalifikácia sa odohrala v troch kategóriách na 5 hier s tým, že mladší hráči boli zvýhodnení handicapom. Do finále postupovali prví štyria z každej kategórie. Majstrovstvá sa niesli vo veľmi príjemnej športovej atmosfére.

Finálová časť sa hrala Round Robinom a následne Position. Juniorov do 15 rokov ovládol Roman Karlík zo Zvolena, ktorý po víťazstve v kvalifikácii zažiaril aj v Round Robine a s takmer 200 bodovým náskokom zaslúžene získal titul Majstra SR. Na ďalších miestach už boli rozdiely minimálne, 2. miesto si odviezol do Popradu Patrik Krul reprezentant bowlingového klubu Citybowling Poprad. Na ďalších miestach skončili Žilinčania Filip Macák a Nicolas Solárik

V kategórii junioriek sa výborne darilo Kristíne Šramkovej, ktorá sa stala Majsterkou SR pre rok 2012, keďže už vo vzájomných zápasoch si vypracovala dostatočný náskok (priemer 219) pred poslednou hrou. Vicemajsterkou sa stala Petra Stanková z Trnavy pred Petrou Seleckou rovnako z Trnavy a Dominikou Filipovou zo Spišskej Novej Vsi.
V najstaršej a najpočetnejšie zastúpenej kategórii do 18 rokov bola aj najvčšia konkurencia. Hralo sa tu celý deň pekne vysoko a dostať sa do finálovej štvorky nebolo vôbec jednoduché. Po tuhom boji sa z titulu Majstra SR tešil Fabio Merkovský z Prešova, ktorý rozhodol o svojom víťazstve až v poslednom zápase Position. Viac ako vyrovnaným súperom mu bol Juraj Špindor z Bratislavy. Na ďalších miestach skončil Michal Jakobei zo Zvolena a Matej Jakabovič z Trnavy.