Prvý ročník majstrovstiev sveta jednotlivcov, na ktorých sa zúčastnia aj naši hráči, v zložení Lukáš Andrássy, Marek Kečkeš a Vladimír Dvořák, sa začali neoficiálnym trenéningom, na ktorom si hráči mohli vyskúšať približné mazanie, na ktorom sa bude hráť kvalifikácia a ostatné finálové časti. Prinášame Vám aktuálnu správu v podaní hráčov:

Nedeľa:

Tak dorazili sme v poriadku. Let bol v pohode, vlastne sme si ho ani veľmi neužili, pretože sme odlietali o 6:30 z Budapešti a všetci do jedného sme ho prespali :D. pred letom pri checkingu sme mali menšie problémy s batožinou, pretože sme mali bowlingové gule uložene v štyroch taškách a robil to spoločnosti Ryanair problem.   Na hotel sme dorazili okolo 11:30, ubytovali sme sa a šli sme sa prejsť  a pozrieť si okolie a podobne.

Pondelok: neoficiálny tréning

Dnes sme mali na programe neoficiálny tréning. O 13:00 sme sa vybrali na herňu, ktorá je približne 20 minút od hotela pešo pre Láďa a pre nás s Marekom 10 minút. Mazanie upravovali počas nášho tréningu, pretože muži z Malayzie hádzali vysoké čísla. Po premazaní dráh ale už take vysoké čísla nepadali, ale aj tak sa podarilo Nórovi hodiť prvú 300vku.  Mazanie sa bude určite trošku ešte upravovať, tak sme zvedaví, k čomu majstri od Keglu, dospejú. Po dnešnom tréningu máme všetci v týme dobre pocity. Tak lúčime sa s Vami a zajtra prinesieme nové informácie z dejiska majstrovstiev.