Pondelok 24.6.2013 – tretí deň                                                                                                                 Ján Debnár, najlepší slovenský jednotlivec.                                                                                                                              

Európsky šampionát seniorov má za sebou ďalší hrací deň. Naša pätnásť členná výprava ukončila svoje pôsobenie v súťaži jednotlivcov. Keďže priebežne počas každého hracieho dňa prebieha niekoľko súťaží, tak jednotlivci budú vedieť svoje konečné poradie až v stredu okolo obeda, kedy sa odohrajú posledné hry účastníkov šampionátu v tejto kategórii. Súťaž dvojíc sa ukončí vo štvrtok večer a súťaž trojčlenných družstiev v utorok večer. Pre úplnosť dodávame, že oceňovanie jednotlivých TOP jednotlivcov, dvojíc a trojčlenných družstiev prebehne na záver šampionátu počas oficiálneho ukončenia ESBC 2013 v piatok poobede.
Ako dopadli naši reprezentanti? Najúspešnejším hráčom Slovenska v súťaži jednotlivcov sa stal Ján Debnár, ktorý je vo svojej vekovej kategórii na priebežnom 8. mieste s priemerom 203,83. Posnažil sa aj jeho partner v nadchádzajhúcich dvojiciach Rudolf Zoričák, dosiahol druhý najvyšší priemer z našich 189,83. Určite aj pre ostatných je účasť na podujatí veľkou výzvou, takže v nadchádzajúcich dňoch sa budeme môcť tešiť na ďalšie pekné výsledky. Umiestnenie jednotlivých našich hráčov v daných kategóriách prinesieme po skončení samotných súťaží.

V utorok bude patriť Dream-Bowl Palace všetkým súťažiam, odohrajú sa posledné hry v kategórii trojčlenných družstiev, prvá skupina začne súťaž dvojíc a pokračovať sa bude aj v kategórii jednotlivcov. Naša kompletná výprava odohrá svoju šesticu hier v súťaži tímov. Všetkých päť družstiev nastúpi o 12:30 a to nasledovne:  Prvé družstvo v zložení Zoričák/Trembecký/Lendácky začne na dráhach 17/18, druhé družstvo v zložení Takács/Šeben/Čepregi začne na dráhach 31/32, tretie družstvo v zložení Kečkéš/Jurínyi/Debnár začne na dráhach 5/6, štvrté družstvo v zložení Viskupič/Trnka/Magula začne na dráhach 35/36 a posledné piate družstvo v zložení Špindor/Šovčík/Martinkovič začnú prvú trojicu hier na dráhach 26/27.
Našim reprezentantom aj teraz držíme palce, nech sa im darí a nech sú maximálne spokojný so svojimi výkonmi a dosiahnutými výsledkami.

 

                                                                    Výsledky